15:30 / E Enjte, 14 Janar 2021 / Blerina Racaj

Niveli i ujit në Batllavë e Badoc rritet mbi 3 metra

Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”, përmes një postimi në faqen zyrtare ka treguar për gjendjen e liqeneve akumuluese sipërfaqësore, Batllava dhe Badoci.

“Niveli i ujit në të dy liqenet, pas reshjeve të vrullshme atmosferike në vendin tonë janë rritur mbi 3 metra.

Niveli i ujit në Liqenin e Batllavës është 632.10 m mbi nivelin e detit ose – 2.90 m nën nivelin e kapërderdhjes, derisa niveli i ujit në Liqenin e Badocit është 641.60 ose – 8.25 m nën nivelin e kapërderdhjes”, thuhet në njoftim.