07:28 / E Enjte, 16 Maj 2019

Një hotel me 5 yje apo kamping, cilin do ta zgjidhnit?

A keni menduar ndonjëherë se cili është vendi më i mirë për të fjetur kur jeni jashtë shtëpisë – një hotel me pesë yje, apo një hotel me 5 miliardë të tillë?

Njihet si kamping. Do të thotë të largoheni nga interneti, televizori, stresi, duke gjetur ngushëllimin në natyrë.

Madje kujdesuni që tendën ta keni transparente dh ta shihni qiellin me plot yje, madje ky është edhe trendi i fundit në Instagram.

Më poshtë disa të mira që mund t’i përfitoni nga ky aktivitet:

1.Ju shkëputeni nga teknologjia

2.Reduktoni stresin

3.Do të jeni më aktiv

4.Merrni ajër të pastër, që ju ndihmon për mushkëritë dhe trurin

5.Trupi juaj do të merr më shumë vitamina dhe minerale

6.Kur bëni kamping, do të konsumoni ushqim më të shëndetshëm