12:02 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / A. M.

Një kapitull i ri lind për Kaderin në Turqi

Bukuroshja Kader Kicaj e Big Brother VIP Kosova 2, ka marrë rrugë drejt Turqisë.

Kjo jo për turizëm!

Prive mëson se Kicaj do të qëndrojë disa ditë në Stamboll për shkak të punëve që e presin.

Ajo do jetë e angazhuar si modele dhe potencialisht do hyj edhe në kinematografi.