20:50 / E Premte, 23 Tetor 2020

Një parashutiste u hodh nga aeroplani me një gomë pishine

Një parashutiste u hodh nga një aeroplan nga 3,962 metra ndërsa ishte ulur në një gomë pishine.

Veshur me kapuç, pantallona të shkurtra dhe çizme kaubojsh, parashutistja u shty nga avioni ndërsa ishte ulur në një gomë pishine.

The ER physician has a massive grin on her face as she plummets from 13,000ft in the air

Dy shokë me parashutë u hodhën me të dhe kapën secilën anë të gomës për ta mbajtur të qëndrueshme kur ajo filloi të binte.

Two fellow skydivers grab hold of the rubber ring at the start of the descent to help keep it steady

Kjo nuk është hera e parë që ajo hidhet nga një aeroplan, por me një gomë pishine nuk kishte provuar ndonjëherë.

Kick back! Robin looks care-free as she lounges in the pool ring with one leg held up in the air
Robin freefalls for around 6,000ft while sat on her rubber ring. It's not the first time she has ridden an inflatable object while jumping out of a plane
At around 7,000ft the two skydivers either side of the ring let go so that Robin can complete the drop on her own