17:29 / E Hënë, 22 Korrik 2019

Një specie e rrallë kapet nga peshkatarët në Vlorë

Në rrjetat e peshkatarëve të Vlorës ditën e sotme ka rënë një soecie e rrallë.

Peshkatarët thonë se njihet si peshkaqen fokë, ndërsa është i gjatë 1.2 metra dhe peshkon afro 15 kg.

Ai është kapur në veri të Sazanit në një distancë rreth 300 metra nga bregu i detit.

Një peshkaqen i tillë rritet në ujëra të thellë dhe sipas peshkatarëve është peshkaqen oqeani.

E veçanta e tij është se vezët i mban në bark deri në lindje.