17:02 / E Hënë, 24 Qershor 2019

Një Volkswagen fantastik për t’i kaluar pushimet

Jeremiah Mahadevan nga ‘Practical Motorhomes’ na njofton mbi furgonin mahnitës dhe inovativ Doubleback.

Ky furgon për kamping është i modifikuar mbi bazën e modelit VW T5. /IndeksOnline/