15:47 / E Shtunë, 13 Prill 2019

Njerëzit pa flok janë më të mençur dhe më mashkullorë

Të gjithë e njohim ndonjë njeri pa flokë që është I suksesshëm.

Sipas një hulumtimi të fundit, kjo nuk është rastësi, transmeton Indeksonline.

Në studimin e udhëhequr nga Albert E.Mannes morën pjesë 59 persona. Atyre iu shfaqë një fotografi të burrave me kokë plotë dhe një pa flokë.

Gjatë studimit, pjesëmarrësit perceptuan ata pa flokë si më dominues, mashkullorë, më të sigurt dhe më të fortë se sa ata që janë me flokë.

Mannes tha se tiparet si dominues, njihen si tregues se sa i suksesshëm është një njeri./Indeksonline/