16:28 / E Martë, 28 Gusht 2018

Njihuni me Dafine Neziri, “Makeup” artisten fantastike kosovare

Dafina Neziri është “Makeup” artistja aktualisht ndër më profesionalet në vend. Por, ky sukses ka garanca të mëdha.

Dafina është e diplomuar në universitetin “Rochester Institute of technology” .

Dafi është “Makeup” artiste e çertifikuar nga Kryolan si dhe nga “MUD”, e perfeksionuar në të gjitha lëmitë.

Kur flitet për makeup, Dafina posedon të gjitha nivelet e “Makeupit”, bridal, natural, catwal, television makeup, special effects &film.

Jo vetëm kaq, Dafina posedon edhe diplomen master të kësaj lëmie. Në Kosovë ajo ka sjellur përvojën e saj me shkollën e Kryolan.

Klientet që kalojnë në duart e arta të Dafinës, përgjithësisht dalin të buzëqeshura nga profesionalizmi i saj dhe të dukurit bukur nga duart e arta të saj.