18:39 / E Hënë, 27 Mars 2023 / AR

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakarad  (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 6

Nga LP 10kV Blloku 1 Dardania  do te nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Blloku 3  (kodi: 19100006022)  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Gjerqeku, një pjesë e rr. Musine Kokolari, një pjesë e rr. Hamit Haxhija.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në TS Blloku 3.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2  (kodi: 32000024 prej orës11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: fshati Samadaxhë, Studençan dhe Reshtan- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

NS 110/10 kV Theranda

Nga Dalja 10 kV Studençani 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Rr e Nepërbishtit (kodi: 32000024006) prej orës11:00 deri 15:40

Vendet: Një pjesë e fshatit Studençan dhe një pjesë e rr. së Nepërbishtit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 Rr e Nepërbishtit 1.

28.03.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:     

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001)  nga ora  09:00 deri ora  10:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushillë, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj

Dalja 10 kV Likovci  Stabilimentin  Istogu 1 do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 17:00 këta  TS-a:

1.         NS 10/0.4kV  Plluzhinë-Kastrati (te Shkolla)            kodi: 74000001008

2.         NS 10/0.4kV Polluzhe-Veliu   kodi: 74000001009

3.         NS 10/0.4kV Shtutice e Re     kodi: 74000001051

4.         NS 10/0.4kV Shtuticë- Shkolla           kodi: 74000001010

5.         NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli  kodi: 74000001060

6.         NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli  kodi: 74000001059

7.         NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-1         kodi: 74000001011

8.         NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-2         kodi: 74000001012

9.         NS 10/0.4kV Shtuticë-2 Pompat         kodi: 74000001054

Vendet: Plluzhine-Kastrati (te Shkolla), Polluzhe-Veliu, Shtuticë dhe Plluzhinë.

Arsyeja: Projekt investiv, punimet në TS “Istogu 1” në projektin LOT 24.

29.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

29.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

LP 10kV Radio Kosova (kodi: 19100003)  prej orës 09:00 deri ora 11:00.

Vendet:  Një pjesë e rr. Xhorxh Bush, Katedralja, Radio Kosova, një pjesë e rr. Agim Ramadani, Agjensia e Statistikave të Kosovës, një pjesë e rr. Ilaz Agushi dhe Radio Televizioni i Kosovës.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik vendosja e llamarinës dhe mbajtësit e kabllove.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=