12:31 / E Enjte, 16 Maj 2019

Obeziteti te fëmijët, çfarë duhet të dinë prindërit

Obeziteti është tashmë një nga problemet më serioze në drejtim të shëndetit të njeriut.

Është e dukshme që vitet e fundit kemi rritje drastike të numrit të njerëzve që vuajnë nga obeziteti.

Doktoresha Lindita Kajtazi – Endokrinologe tregon për emisionin Foleja, se obeziteti është një sëmundje nga e cila duhet të kemi kujdes pasi shkakton shumë sëmundje të tjera.

Ne po ashtu biseduam edhe me nutricionistin Besnik Humolli i cili na tregoi se çfarë dieta preferohen te fëmijët dhe si duhet t’i ushqejmë ata.