07:17 / E Enjte, 10 Janar 2019

Oda e Infermierëve zgjedh organet drejtuese

Gjatë ditës së sotme, Oda e infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësor të Kosovës (OIK) zgjedh organet e reja të saj.

Oda është themeluar në vitin 2014 dhe është institucion publik i krijuar me Ligjin për odat e profesionistëve shëndetësorë. 

Zgjedhjet mbahen në qendrat votuese.