Opinion

  • ‘Duke u ngritur mbi armiqësitë e vjetra’
  • Albin Kurti, në mendjen dhe gjykimin serb një “fundërrinë terroriste”, kurse, Aleksandër Vuçiqi, një “super engjëll paqësor”?!
  • Krimet e nderit si “terrorizëm islamik kundër Familjes”
Lexo të tjera