10:37 / E Mërkurë, 10 Gusht 2022 / k.v

Organizoi skema piramidale, bixhoz e armëmbajtje pa leje, arrestohet F.M.

Policia në Gjakovë ka implementuar planin operativ në realizim të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Gjakovë për urdhër kontroll në dy lokacione ku dyshohej se është kryer vepra penale “Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”.

Në vendbanimin e të dyshuarit F. M. janë gjetur armë zjarri, e mjete të tjera të paligjshme.

I dyshuari është ndaluar në mbajtje për 48 orë dhe është iniciuar rast: “Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm” si dhe “Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.