22:58 / E Mërkurë, 15 Korrik 2020

Osmani: Nesër fillojnë aktivitetet për formimin e Qeverisë që do të udhëhiqet nga një shqiptar

Zëdhënësi i BDI-së deklaroi se BDI-ja nga 50 për qind të të të dhënave BDI-ja po udhëheq bindshëm në Tetovë dhe Çair. Ai madje theksoi edhe fitore të thellë në Komunën e Sarajit dhe Dibrës. Osmani shpalli fitore edhe në Komunën e Likovës dhe Kërçovës.

“Fitore në Teracë, Sopishte, Manastir dhe Strugë”, tha Bujar Osmani.

Mos i humb