08:11 / E Premte, 27 Janar 2023 / L K

Pamela tregon të gjitha: Njëherë e pashë Jack Nicholson në treshe me bukuroshet e ‘Playboy Mansion’

Ylli i njohur amerikan ka treguar që të mos fshehë aq shumë në librin e saj biografik ‘Love, Pamela’ se kishte rastisur njëherë në ikonën kinematografike amerikane Jack Nicholson që po argëtohej me dy bukuroshe në një banjë të Playboy Mansion.

Që e ka parë Jack Nicholson në atë situatë dhe që ka ndodhur diçka e tillë në pallatin Playboy tëHugh Heffner nuk habiten edhe aq në opinion publik amerikan. Që e tregoi i habiti ca mediat amerikane.

Anderson që dikur ishte vet starletë e revistës së famshme erotike Playboy po bën fushatë për memoarin e saj nëpër podcast të ndryshëm duke shpërndarë tregime të tilla para se të dalë në shitje me 31 janar.

“Ata po qeshnin dhe putheshin mbështetur për muri, rrëshqisnin të mbështetur me njëri tjetrin. Unë hyra për të rregulluar buzëkuqin në pasqyrën” shkruan 55 vjeçarja në librin e saj. “Duke u munduar të mos shikojë, por s’u përmbajta dot dhe e kapa shikimin e tij në reflektim. Si duket kjo e çoi drejt përfundimit, pasi ai e lëshoi një tingull qesharak, buzëqeshi dhe tha ‘faleminderit e dashur’”.

Anderson ka zbuluar këtë spektakël në një intervistë ekskluzive në revistën Variety, ku janë botuar edhe pjesë nga memoari i saj.