13:25 / E Premte, 21 Shkurt 2020

Pamje brenda fabrikës, si montohen motorët e BMW-së

Kjo video shfaq linjat e prodhimit dhe montimit brenda fabrikës së BMW. Bëhet fjalë kryesisht për motorët dizel me 4 dhe 6 cilindra.

Kur ka punë të rëndë për të bërë, robotët u japin punëtorëve ndihmë. BMW përdor zgjidhje ergonomike dhe teknologji inovative për të minimizuar sforcimin e stafit të fabrikës.

Për më shumë shikoni videon. /IndeksOnline/