12:02 / E Mërkurë, 26 Shkurt 2020

Pamje,disenj fantastik i thonjve për këtë pranverë

Viteve të fundit rregullimi i thonjve është bërë i pashmangshëm, po njihet si aksesori më i bukur i çdo femre.

Falë faqeve të shumta në rrjete sociale, mund të shihni metoda dhe disenje të ndryshme.

Ne ju rekomandojmë një disenj fantastik për këtë pranverë punuar me akril.

Ndiq videon: