12:08 / E Premte, 03 Korrik 2020

Pamje mahnitëse të liqenit të Ujmanit!

Disa pamje të Liqenit të Ujmanit, të realizuara përmes dronit nga fotografi Milot Kurshumliu.


Liqeni i Ujmanit është liqeni akumulues më i madh në Kosovë me një sipërfaqe prej 11.9 km2, nga të cilat 9.2 km2 shtrihen në territorin e Kosovës. Ka një gjatësi prej 24 km dhe sasi te ujit rreth 70 milionë m3.

Mos i humb