14:40 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Panairi i Frankfurtit 2019: Makinat e së ardhmes

Frankfurt Auto Show është panairi më i madh në botë i automjeteve.

Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes.

Në galerinë e mëposhtme do të shikoni mjete të cilat do t’iu lënë pa fjalë.

Mos i humb