11:00 / E Enjte, 08 Qershor 2023 / AR

Pas 25 vitesh martesë, ndahet çifti i famshëm italian

Paolo Bonolis dhe Sonia Bruganelli janë ndarë dhe njoftimi është zyrtar!

Pas disa zbulimeve, thashethemeve dhe mohimeve, mbërrin konfirmimi se Paul Bonolis dhe Sonia Bruganelli u ndanë.

Në një intervistë të ciftit të famshëm për Vanity Fair, Sonia Bruganelli është shprehur:

“Ne jemi të ndarë, por jemi më të bashkuar se kurrë. Ne do të vazhdojmë të jemi për familjen tonë, për njëri-tjetrin. Ndjenja është e fortë, por nuk është më ajo që na afroi” .

Ata thanë se vendosën që t’i jepnin fund marrëdhënies së tyre çerekshekullore, jo për shkak të tradhtisë, por sepse ndjenjat për njëri-tjetrin nuk ishin më si në fillim. Bruganelli dhe Paolo Bonolis janë prindër të tre fëmijëve.

Moderatori i famshëm pohoi se ka në plan të punojë dhe për pak kohë dhe pastaj të tërhiqet, në mënyrë që t`i kushtohet fëmijëve. “Nuk kam përse rri patjetër në televizion, është mirë dhe në vende të tjera”, ka shtuar ai.

Kujtojmë se Paolo dhe Sonia janë të martuar prej 23 vitesh dhe janë prindër të 3 fëmijëve.