11:49 / E Shtunë, 01 Tetor 2022 / Andronika

Pas betejës ligjore me Johnny Depp, Amber Heard shfaqet për herë të parë në publik

Amber Heard u pa për herë të parë që nga gjyqi i saj për shpifje me ish-bashkëshortin Johnny Depp dhe ajo dukej se kishte nisur një pushim në Evropë.

Aktorja 36-vjeçare dhe fëmija i saj u panë duke shijuar pamjet në Palma de Mallorca, një qytet turistik mahnitës në Spanjë.

Vetëm këtë javë, Amber ndryshoi përsëri avokatët në përpjekjen e saj për të detyruar dy firma sigurimesh të marrin faturën shumëmilionëshe për pagesën e saj për shpifje.