07:21 / E Martë, 19 Tetor 2021 / FG

Pas bllokimit të Facebook, Instagram dhe WhatsApp, probleme edhe për Netflix

Netflix ka pasur probleme ditën e sotme, me mijëra përdorues në mbarë botën, përfshirë vendin tonë, që nuk kanë mundur dot të lidhen “online” me platformën e famshme të serialeve dhe filmave.

Abonentët kanë pasur probleme me shërbim të ngadaltë ose nuk kanë mundur të kenë akses fare në shërbim.

Pavarësisht se Netflix është kthyer për shumicën e përdoruesve, ende ka probleme.

Në 4 tetor, WhatsApp, Facebook dhe Instragram, tre aplikacionet më të përdorura kudo në botë, dhe që i përkasin Mark Zuckenberg, prej orës 15:59 ishin të paarritshme nga çdo anë e botës, duke vështirësuar jo pak komunikimin ndërkombëtar që mbështetet pjesërisht në këto platforma.