15:57 / E Martë, 12 Nëntor 2019

Pas zënkës me Berishën, Edo Azemi kërkon publikisht falje

Kapiteni, ikona e legjenda e Prishtinës, Edmond Azemi, në ndeshjen e së shtunës kundër Rahovecit, për një moment doli nga vetja dhe pati në moment jo të mirë me bashkëlojtarin e tij, Dardan Berisha.

Një shkëmbim fjalësh dhe një shtyrje e vogël që u pa brenda fushës, për shumë sportistë tjerë do të kalonin ndoshta edhe pa u komentuar fare, por Edo është ndryshe.

Ai gjithmonë ka qenë shembull i sportistit profesionist, i kulturës dhe sjelljes tepër korrekte.

Për këtë arsye, Edo ka kërkuar falje që të dielën për pak sekonda nuk ishte në nivelin e tij të zakonshëm.

Ky është postimi i Edmond Azemit: