01:04 / E Hënë, 20 Janar 2020

Pastroni fytyrën dhe largoni rrudhat me mjaltë dhe aspirinë

Me përdorimin e rregullt (nëse nuk jeni alergjik ndaj aspirinës), kjo maskë edhe lëkurën më problematike e bën të shëndetshme, të bukur dhe të shkëlqyeshme.

Me përdorimin e rregullt (nëse nuk jeni alergjik ndaj aspirinës), kjo maskë edhe lëkurën më problematike e bën të shëndetshme, të bukur dhe të shkëlqyeshme.

Nëse e përdorni çdo javë, do të përmirësoni përbërjen e lëkurës, duke sheshuar rrudhat dhe zhdukur poret dhe puçrrat.

Mos harroni që duhet ta mbani në fytyrë për 15 minuta dhe pastaj ta shpërlani fytyrën me ujë të vakët.


Mos i humb