09:22 / E Hënë, 06 Nëntor 2017

Penalltia më qesharake ndonjëherë akordohet në Shqipëri (Video)

Niveli i referimit në ndeshjet e kategorive të ulëta lë shumë për të dëshiruar si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri.

Në një ndeshje në Kategorinë e dytë të Shqipërisë ndërmjet Albpetrolit dhe Maliqit është akorduar një penallti inekzistente.

Një ndërhyrje në top nga mbrojtësi, që shumë mbrojtës të nivelit botëror ëndërrojnë ta bëjnë i ka kushtuar me penallti atij.

Vlerësojeni vetë këtë situatë. /IndeksOnline/

Kur gjyqtari e luan ndeshjen në bastore!

Posted by Thenje +18 on 06.11.2017

Temat: