18:13 / E Mërkurë, 16 Mars 2022 / AR

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më cool të VIP-ave

Kryefjala e sezonit të ri do të jenë kostumet dhe ngjyrat. Jo domosdoshmërisht duhet të blini të reja, por trendi i tyre është më i fuqishëm se kurrë këtë pranverë, prandaj nxirrini nga dollapet dhe vishini! 

Përveçse janë shpëtim pasi kursejnë kohë dhe s’duan shumë kombinim, trendi i ri s’njeh kohë, është sensual dhe praktik në të njëjtën kohë. Çfarë kanë veshur vajzat e famshme deri tani?

1. Sydney Sweeney

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

2. Bella Hadid

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

3. Kourtney Kardashian

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

4. Chloe Bailey

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

5.Tessa Thompson

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

6.Zendaya

Për këtë pranverë, vetëm kostume: Kombinimet më

Burimi: Who What Wear