08:12 / E Martë, 29 Tetor 2019 / indeksADMonline

Për krahë të tonifikuar bëni këto ushtrime

Krahët e tonifikuar janë gjithmonë tërheqës.

Megjithatë shpesh njerëzit nuk bëjnë asnjë përpjekje për krahët të fortë dhe të bukur, transmeton Klan Kosova.

Por me disa ushtrime të lehta – për secilën ditë nga pak minuta ju mund të arrini përsosmërinë.

Më poshtë ushtrimet që duhet të bëni.

8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes
8 Exercises to Tone Up Flabby Arms in 5 Minutes