15:53 / E Martë, 08 Janar 2019

Për tre ditë, 514 pacientë në Klinikën Emergjente

Në vetëm tre ditët e fundit, 514 pacientë kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Prej tyre, 113 janë trajtuar në dhomën e reanimimit.

Veç këtyre 175 raste internistike, 102 orotpedike dhe 98 raste kirurgjike.