10:17 / E Hënë, 29 Maj 2023 / shkelqim osmanaj

Përfundon takimi mes Hovenier dhe dy kryetarëve të veriut

Ka përfunduar takimi mes ambasadorit amerikan, Jef Hovenier dhe kryetarëve të dy komunave veriore.

Në këtë takim kanë marr pjesë Ilir Peci kryetar i Zveçanit dhe Izmir Zeqiri kryetar i Zubin Pozokut.

Hovenier nuk ka pranuar të deklarohet për medie

Ndërsa dy kryetarët e komunave në veri që vijnë nga radhët e Vetëvendosjes, nuk kanë shkuar në takim me ambasadorin amerikan, Jeff Hovenier.