15:35 / E Hënë, 29 Maj 2023 / S Z

Përleshje mes protestuesve serb në Zubin Potok (video)

Disa protestues serb, janë përleshur në Zubin Potok.

Ndërsa njëri prej protestuesve, është afruar të flasë me një prej policëve, dikush e ka tërhequr për ta ftuar që të kthehet prapa.

Në këtë moment, protestuesi që iu fliste policëve është kthyer dhe e ka goditur me shuplakë.