20:25 / E Hënë, 03 Shtator 2018 / indeksADMonline

Përshkrimet e fotografive në shikim të parë

Është e mahnitshme dhe interesante të kesh një imagjinatë të pasur. Ju shikoni tregime interesante dhe fotografi shumëngjyrëshe kudo rreth jush.

Falë imagjinatës së tyre, disa fotografi në situate të caktuara mund të marrin tjetër kuptim dhe njerëzit janë të gatshëm të japin përshkrime interesante për çdo foto ose objekt, transmeton Indeksonline.

  • “Këto janë 3 bota krejtësisht të ndryshme ku njerëzit kurrë nuk do ta kuptojnë njëri-tjetrin.”

Derr i vogël pa flokë që duket si një bebe e virgjër”

Buka që duket si fytyrë njeriu

Këta zogj që duken sikur janë divorcuar dy herë

“Jupiter në lugë” 

Kjo hije dritë me pole duket si një logo USB

Këtu shihet koka e Kleopatrës në këtë kuti apo jo?