15:19 / E Hënë, 20 Maj 2019

Personave që iu vjen era në autobus do të gjobiten

Në qytetin e Kluz në Rumani shumë njerëz janë ankuar pasi në autobusa gjenden shumë njerëz me rroba të pista që vijnë erë të keqe.

Sipas ligjit e ri të gjithë personat që veshin rroba të pista tashmë do paguajnë gjobë nga 21 deri në 42 euro. Kryebashkiaku i qytetit deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alkoolizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

Shumë studentë dalin natën dhe kur hipin nëpër autobusa vijnë erë e keqe gjë që bezdis pasagjerët e tjerë.

Mos i humb