10:56 / E Martë, 14 Maj 2019

Pesë minuta ushtrime për gjithë trupin

Jo gjithkush është i dhënë pas palestrës, por gjithkush është dukshëm i dhënë pas pamjes së mirë.

Ushqimi dhe ushtrimet janë dyshja që bëjnë mrekullitë kur bëhet fjalë për peshën.

Kësisoj nëse dëshironi që të keni një fizik të mirë duhet edhe t’i përkushtoheni, transmeton Indeksonline.

Më poshtë do të ndiqni një video në të cilën do të mësoni se si t’i realizoni disa ushtrime për pesë minuta./Indeksonline/