08:54 / E Enjte, 17 Tetor 2019

Pesë modelet e pantallonave, që janë në modë për këtë vjeshtë

Në sezonin e vjeshtës për këtë viti dhe vitin 2020, stili i pantallonave do të anojë më tepër drejt retros.

Blogeret e ndryshme në rrjetet sociale kanë publikuar fotografi me të cilat tregojnë se cilat janë pantallonat më në modë për këtë sezon.

Kryesisht në internet po “mbizotërojnë” pesë modele të pantallonave, ja cilët janë ata:

Pantallonat me disenj

Pantallonat sportivë

Pantallonat me ngjyra të ndezura

Pantallonat lëkurë

Xhinset retro