16:15 / E Diele, 15 Prill 2018

PesA� stile tA� kA�ndshme flokA�sh tA� cilat mund ta��i bA�ni me ndihmA�n e shiritit tA� flokA�ve (Foto)

Nuk ka mA�nyrA� pA�r tA� shpenzuar mA� pak nA� stilimin efektiv dhe trendi tA� flokA�ve, sepse e gjitha qA� ju nevojitet A�shtA� njA� shirit i zakonshA�m.

MA� tA� popullarizuarat janA� shiritat ngjyrA� tA� zezA� dhe tA� kadifenjtA�, mirA�po nA� pranverA� ato lirisht mund tA� jenA� edhe nA� ngjyra tA� zjarrta apo me dezenA�, mbresA�lA�nA�se dhe tA� padukshme.

GA�rsheti i ulA�t

Mund tA� jetA� edhe gA�rshet i A�rregullt nga i cili dalin disa tufa, por edhe gA�rshet i mbA�shtjellA� i pA�rforcuar me shirit zbukurues.