10:11 / E Martë, 11 Qershor 2019

Peshon 100 kg, kapet peshku gjigant

Është kapur një peshk gjigant në Lake Constance në Gjermani. 

Peshku u kap nga peshkatari Franz Blum. Ai ishte i gjatë 2.45 metra dhe peshonte rreth 100 kg.

Rekordi aktual për një peshk të kapur aktualisht është 2.74 metra. Gjiganti u kap në Francën jugore në 2018.

Blum mendon se peshku është rreth 25 deri në 30 vjeç. “Ju mund ta kuptoni sesa e madhe është preja vetëm kur e tërhiqni atë,”-tha peshkatari.

Mos i humb