09:26 / E Enjte, 23 Maj 2024 / LB

Pësoi debakël në zgjedhje, Kovaçevski jep dorëheqje nga posti i kryetarit të LSDM-së

Dimitar Kovaçevski e ka konfirmuar zyrtarisht dorëheqjen e tij nga posti i kryetarit të partisë LSDM.

Kjo u bë e ditur në një dokument të publikuar nga partia në fjalë, ku thuhet se dorëheqja e Kovaçevskit u bë në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të LSDM-së.

“Ju njoftojmë se në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, kryetari Dimitar Kovaçevski konfirmoi dorëheqjen nga posti i kryetarit të LSDM-së, të cilën e kishte shpallur më 8 maj, si akt tejet moral dhe në përputhje me Statutin e Partisë”, thuhet në njoftim