13:17 / E Premte, 25 Nëntor 2022 / A. M.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Kompania me derivatet më cilësore në vend hap pikën e radhës në Orllat, ku me rastin e Black Friday dhe hapjes së pikës, ofron çmime me super zbritje si askush tjetër.

Klienti i parë i kësaj pike u furnizua nga vet pronari z. Shkelzen Jusaj, si shenjë respekti dhe sigurisht për ta shpërblyer.

Sot, me datë 25 nëntor, të gjithë ju që e vizitoni pikën e re të Petrol Company apo restaurantin e saj “Be Happy”, keni mundësi të furnizoheni me derivate cilësore me super çmime: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€, apo të ushqeheni si askund tjetër me oferta super të lira: Hamburger 1+1 GRATIS, Sandwich 1+1 GRATIS, Kaqika 1+1 GRATIS dhe Picë 1+1 GRATIS.

Lokacioni i pikës së re gjendet: Magjistralja Pejë – Prishtinë, 500m nga ura e Orllatit.

Vizitoni pikën më të re dhe përfitoni nga ofertat në derivate dhe restaurant.