16:52 / E Mërkurë, 03 Nëntor 2021 / B O

Peugeot Kosova vjen me një ofertë të parezistueshme

Peugeot vazhdon të jetë njëra nga veturat më të kërkuara në tregun kosovar.

Unike në treg, tejet ekonomike dhe me cilësi të garantuar, Peugeot ka përfaqësinë e saj zyrtare në Kosovë tek kompania “Mercom Company”.

Mundësia e blerjes është shumë e lehtë, ka garanci dhe marrëveshje me kredi për shumë vite.

Së fundmi, Peugeot ka dalur me një ofertë të re e cila ka të bëjë me mirëmbajtjen e veturës. Kjo ofertë e cila vlenë nga data 1 e këtij muaji deri më 31 dhjetor, përfshinë setin e rrypit të motorit dhe punës e dorës për 199 euro.

Për rrugë të gjata dhe të shkurta, për udhëtime komode e të sigurta, Peugeot është zgjidhja ideale.