17:13 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Pjesëtarë të Policisë dhe Inspektoratit bëhen bashkë në Konferencën e Sigurisë

Numër i madh i pjesëtarëve të Policisë së Kosovës si dhe Inspektoratit policor janë duke marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë.

Kjo konferencë është duke u zhvilluar në prag të shënimit të 20 vjetori të Lirisë së Kosovës, raporton Indeskonline.

Numër i madh i tyre janë bërë bashkë sot në shënimin e kësaj konference e cila u titullua ‘Për lirinë tonë’./Indeksonline/