17:43 / E Martë, 11 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Plot aktivitete në javën “Anti-Korrupsion”

Policia e Kosoves,Drejtoria e Hetimeve te Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit te DPP-Prishtinë në kuadër të aktivitetit “Java Anti-Korrupsion”, që fillon nga data: 09.12.2018 deri 14.12.2018, DHKEK-ja ka paraparë një mori aktivitetesh me mbështetjen e ICITAP-it.

Stafi i saj do të jetë i përfshirë drejtpërdrejtë në ligjërata në rritjen e sensibilitetit te studentët,qytetarët shoqëria civile, mediat lidhur me Korrupsionin.

Sot me datë 11.12.2018 u ligjërua dhe prezentua në shumë universitete dhe kolegje ku edhe në Kolegjin Fama Prishtinë pati ligjërata dhe prezentim ndërsa edhe interesimi i studentëve, profesorëve nuk mungonte.
Vlen të ceket se edhe në ditët në vazhdim do të ketë ligjërata nga Drejtoria e Krimeve Ekonomike dhe korrupsionit në Universitete dhe Kolegje.

Temat: