23:49 / E Shtunë, 09 Shkurt 2019

Policia e Kalifornisë përdorë helikopter dhe 5 makina për të kapur 21-vjeçarin duke bërë drifta

“Drifti” me makina mbetet një problem i vazhdueshëm dhe në rritje në Kaliforni, duke lënë autoritet lokale të kuptojnë se si t’a trajtojnë këtë dukuri.

Së fundmi ata kanë përdorur një metodë mjaft ekstreme, duke përdorur njësitë ajrore dhe tokësore për të kapur një 21-vjeçar.

Ata ngarkuan videon e operacionit me pamje infra të kuqe, në një nga faqet e tyre në Facebook, duke e paraqitur si provë që janë duke luftuar huliganizmin e përgjithshëm të automobilave. /IndeksOnline/