09:25 / E Shtunë, 25 Maj 2024 / FR

Policia konfiskon 2 mijë e 362 monedha dyshe në një market në Lipjan

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Lipjan janë konfiskuar 2 mijë e 362 monedha dyshe.

Vlera e dysheve që dyshohet se janë falsifikuar, arrin gati në 5 mijë euro.

Derisa, rasti është nën hetime.

“Kam Marketi, Lipjan  Data dhe koha e incidentit e panjohur. Raportohet se ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar 2362 monedha në vlerë nga 2 euro të cilat dyshohet që janë të falsifikuara. Paratë janë konfiskuar. Rasti nën hetime”, shkruhet në raportin e Policisë së Kosovës.