21:10 / E Shtunë, 24 Korrik 2021 / A K

Policia me aksion kundër vozitësve nën ndikimin e alkoolit

policia

Policia ka ndërmarrë një aksion në Ferizaj për t’i kontrolluar qytetarët në rast se po i drejtojnë automjetet në gjendje të dehur.

Komandanti i Policisë së Ferizajt, Basri Shabani, i ka quajtur këto kontrolle si të përgjithshme e që përfshijnë kontrollimin nëse dokumenti është i rregullt,njofton klankosova.

Policia në Ferizaj gjatë muajve të fundit veç kontrolleve rutinë ka dalë në rrugë edhe me aksione tjera vetëdijësuese për parandalimin e aksidenteve dhe për t’u dhënë këshilla mërgimtarëve t’i ruajnë gjësendet.