00:16 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Populli s’ka bukë të hajë, fëmijët e politikanëve “lundrojnë” mbi luks (Foto)

Nuk është hera e parë që ndeshemi me pamje të tilla, ku fëmijët me prindër të pasur “lundrojnë” mbi luks dhe mburren në rrjetet sociale.

Këtë herë do të njiheni me botën e elitës së pasur të Zimbabvesë, ku tufat me para e avionët privatë të veshur me ar janë thjeshtë normale, e ndërsa shfaqja e tyre në rrjetet sociale është një rutinë ditore e tyre.

Megjithëse vendi renditet i dyti në Kongo si më i varfri në planet, burimet e të ardhurave të këtyre fëmijëve të politikanëve dhe sipërmarrësve tregojnë se ka ende shumë para që lundrojnë në të gjithë vendin.

Ndërkohë që ushtria ka marrë përsipër vendin dhe aktualisht po negocion rrëzimin e Presidentit Robert Mugabe, këta të rinj të pasur tregojnë luksin e tyre në të gjitha mediat sociale duke u mburrur me krenari.