17:09 / E Hënë, 24 Shkurt 2020

Porsche e vitit 2015 arrin shpejtësinë 350 km/orë

Edhe pse është disa vite e vjetër, modeli ‘Taycan’ i Porsche 918 përshpejton me forcë të jashtëzakonshme.

Ajo është incizuar duke përshkuar 100 km në orë për 2,6 sekonda.

Ndryshimi përfundimtar i ingranazheve bëhet në 183 km / orë dhe prej andej, 918 iu nevojitën një minutë për të arritur shpejtësinë maksimale, 350 km në orë.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë momentin e rrallë.

Mos i humb