23:06 / E Hënë, 26 Shtator 2022 / Gjelbrim

Pozitë dhe opozitë bashkë në Ohio, diskutojnë mundësitë për t’i ndihmuar Kosovës në bujqësi

Disa deputetë të Kuvendit të Kosovës po qëndrojnë në një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sot ata kanë zhvilluar takime me drejtues të shtetit të Ohio-s, ku kanë diskutuar mundësitë për t’i ndihmuar Kosovës në bujqësi.

Njoftimi u bë nga deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës Blerta Deliu -Kodra.

“U pajtuam që të rrisim bashkëpunimin e gjithëmbarshëm ndërmjet dy vendeve, sidomos ndërmjet dy parlamenteve tona. Po ashtu, biseduam edhe për mbështetjen që Iowa mund t‘i japë Kosovës në fushën e bujqësisë, ku ky shtet është lider për përpunimin e produkteve bujqësore” – tha Deliu-Kodra.