07:22 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Pranohen pajisjet për QKUK-në nga granti i qeverisë japoneze

Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë.

Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Në të do të marrin pjesë ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma, ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili si dhe zyrtarë të tjerë nga autoritetet japoneze dhe nga institucionet shëndetësore të Kosovës.