11:29 / E Mërkurë, 12 Gusht 2020

Prince Caffe TURKE, gjithnjë të shpërblen!

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Prince Caffe vazhdon të jetë gjithmonë afër konsumatorëve të saj me shpërblime të ndryshme.

Afërsia jonë konsiston në shpërblime të përshtatura me nevojat e secilit konsumator, të cilat ofrohen në këtë kohë të vështirë.

Është shpërblimi me i madh i cili ofrohet për konsumatorët e rregullt të kafes turke: Banesë në Prishtinë , 500 Euro, Iphone, TV, Set tenxhere, Llaptop, Motoçiklete, Aparat për kafe etj.

Gjithashtu, duke vazhduar të jemi sa më afër dhe t’i gëzojmë edhe më të vegjlit me dhurata të ndryshme nga Prince Quick si Vetura Elektrike, Sony Playstation, Hoverboard, Biciklete dhe shumë dhurata të tjera.

E gjitha çka ju mbetet juve është të bleni cilindo nga paketimet e Prince Caffe Turke, Prince Instant 3n1 dhe Prince Quick dhe zbuloni mbishkrimin “Urime keni fituar” dhe bëhu fitues i dhuratave më të mira që Princi po i dhuron për ju !

Me poshtë gjeni disa prej fituesve gjatë këtyre javeve që lamë pas :

1.Naser Zenuni GJILAN – 500 Euro

Image preview

2.Durim Bojaxhiu PRISHTINË – SKUTER

Image preview

3.Marigona Berisha PEJË – VETURË ELEKTRIKE

Image preview

4.Gani Veseli SHTIME – VETURË ELEKTRIKE

Image preview

5.Lendrit Bunjaku GJILAN – TV

Image preview

6.Mentor Kyçyku KAQANIK – MOTOR ELEKTRIK

Image preview

7.Alaudin Podvorica PRISHTINË – HOWERBOARD

Image preview

8.Eron Shala PRISHTINË – SONY PLAY STATION

Image preview

Dhe shumë fitues të tjerë me shpërblime të ndryshme nga e gjithë Kosova .

Prince Kafe , Nuk të len vet në asnjë moment !