23:26 / E Premte, 06 Dhjetor 2019

Prishtina sonte me ajër më të ndotur se Kalkuta dhe Mumbai

Kushtet meteorologjike që po mbretërojnë mbi rajon, pa qarkullim ajror, kanë ndikuar që ndotësit të koncentrohen në shtresat e ulëta të atmosferës.

Shihet nga tabela se të gjithë qytetet e rajonit janë në top 10 të vendeve më të ndotura, e sidomos Sarajeva me ndotjen më të lartë.

No photo description available.